• Szépség Concept Store Budapest

  • A gondosan válogatott termékeink alapja a hagyomány, a történetmesélés, a minőség, és a szenvedély.
  • CSODÁLATOS AJÁNDÉK ÖTLETEK

  • Spark le Monde Store
  • CIPŐK

  • Cipők kollekciónk a Heels Baldowski- tól
  • ARCKEZELÉSEK

  • Sensai és Image Skincare
  • ESKÜVŐI RUHÁK

  • A Celeni által méretre szabva

Szépség Concept Store Budapest

A gondosan válogatott termékeink alapja a hagyomány, a történetmesélés, a minőség, és a szenvedély.

CSODÁLATOS AJÁNDÉK ÖTLETEK

Spark le Monde Store TUDJON MEG TÖBBET

CIPŐK

Cipők kollekciónk a Heels Baldowski- tól TUDJON MEG TÖBBET

ARCKEZELÉSEK

Sensai és Image Skincare TUDJON MEG TÖBBET

ESKÜVŐI RUHÁK

A Celeni által méretre szabva TUDJON MEG TÖBBET

BORBÉLY

A Metropolitanben Borbélyműhely a klasszikus hajvágás mellett hagyományos késes, illetve biztonsági pengés borotválással, bajusz- és szakálligazítással is várja vendégeit, s emellett nagy gondot fordít mindennemű felesleges szőrszál „ orr, fül, nyakon lévő pihék ” eltávolítására is.
TUDJON MEG TÖBBET

MANIKŰR, PEDIKŰR KEZELÉSEK

Bármelyik kezelésünket választja, egyedülálló élményben és biztonságban lesz része. Anyagaink 100% – ban természetes összetevői eddig nem tapasztalt frissességet nyújtanak, hölgyeknek és uraknak egyaránt. Szakembereink mögött álló széleskörű tapasztalat garancia arra, hogy bármilyen problémáról legyen is szó, biztos kezek között érezheti magát.
TUDJON MEG TÖBBET

FODRÁSZ

A Vendég egyéniségét is figyelembe vesszük, mely alapján három alaptípust különböztetünk meg. Naturális , elegáns és extrém. Képzett szakembereink bármely stílust bátran alkalmazzák, kiegészítve az otthoni hajápolási, illetve termék tanácsadással. Fodrász szalonunk hölgyeket, urakat és gyerekeket egyaránt vár a nap bármely szakában.
TUDJON MEG TÖBBET

CIPŐK

A fiatal, dolgozó nők számára a kényelem és a stílus egy cipőben jár. Szó szerint. Mindannyiunknak olyan lábbelire van szüksége, amelyben helyt tud állni egész nap, legyen szó az első randiról, az első állásinterjúról, munkáról, arról a bizonyos nagy napról vagy az anyai feladatokról. A Heels-Baldowski esküvői- és alkalmi cipőmárka éppen ezért forgalmazza a Baldowskit, mely Lengyelország legismertebb cipőgyártója 1973 óta, vagyis több mint 40 éve gondoskodik a nők lábáról.
TUDJON MEG TÖBBET

PERFUMES

A Metropolitan kínálatát mostantól 3 csodás parfüm márka szinesíti, az Acqua di Parma, a Floris London és az Etro. Ezeknek a Nieche márkáknak nem csupán parfümjei, de illat gertyái, diffúzorai és a Floris más, kéz és testápolási vonala is megtalálható üzletünkben.
TUDJON MEG TÖBBET

CELENI

Cselényi Eszter, a Celeni kollekciói a finom nőiesség és a praktikum hétköznapi összeegyeztetéséről szólnak. A 2010-ben alapított márka célja, hogy mindennap hordható, de nem megunható darabokat csempésszen a nők ruhatárába. Szezononként megjelenő új kollekcióival mindig egy újonnan felfedezett Magyar kincset használ inspirációnak, az egyedi kabátok, ruhák, nadrágok és kiegészítők tervezésénél. A márka egyedi, made to measure, azaz méretre is készít.
TUDJON MEG TÖBBET

Sensai

A SENSAI a japán selyemszövők puha keze nyomán fedezte fel a Koishimaru Selyem titkát. A selyem, ez a fenséges anyag hozzájárul a hialuronsav*, a bőrsejteket nedvességgel feltöltő természetes anyag termeléséhez. A PRIME SOLUTION áttörő bőrápolási technológiával ötvözi a Koishimaru Selyem hatását, így éleszti fel az idővel kevésbé érzékennyé vált bőrsejteket. A bőr hidratált lesz, és ezáltal megfelelő alapot kap a további bőrkezelések hatásának fokozásához.
TUDJON MEG TÖBBET

EGYEDI AJÁNDÉK ÖTLETEK

A Spark le Monde store jóvoltából fantasztikus ajándéktárgyakat, kiegészítőket, könyveket is kínál a Metropolitan. Folyamatos és intenzív kutatómunkával keresnek meg olyan márkákat, amelyek más országokban (esetleg kontinenseken) már minőségüknek köszönhetően nagy népszerűségnek örvendenek. Ebből a kollekcióból válogatjuk össze a Metropolitanben megtalálható termékeket, melyek folyamatosan frissülnek.
TUDJON MEG TÖBBET

IMAGE SKINCARE

A márka filozófiája szerint a bőrnek egy komplett diétára, vagyis étrendre van szüksége. Nincsen kiemelve egyetlen “csodahatóanyag”, hanem a különböző bőrtípusoknak és bőrproblémáknak különféle hatóanyag kombinációkat javasolnak. Sokat kutatott hatóanyagokat alkalmaznak, mint például a hidroxi savak és a retinol, de ezzel nincs vége a sornak, mert olyan növényi kivonatokkal egészítik ki, amik nem csak hatnak az adott problémára, amire az adott készítmény készült, hanem csökkentik az erős hatóanyagok által okozott irritációt. Ezenkívül nem hagyhatjuk figyelmen kívül az Image által használt antioxidánsokat, peptideket, a különleges őssejt technológiát, amik segítik a bőr egészséges működését és táplálását.
TUDJON MEG TÖBBET

HAJhosszabbítás

Természetes hatású hajhosszabbítások: Hőillesztéssel, Hüvelyes technikával, Hajfelvarrással
TUDJON MEG TÖBBET

SMINK

A Metropolitanben előzetes időpont egyeztetéssel kérhet egyedi sminket, illetve smink tanácsadást. Szakembereink kérés esetén helyszínre is mennek.
TUDJON MEG TÖBBET

Luxus Lashes

A Metropolitanben a tartós szempilla-hosszabbítást Koller Ágnes mesterkozmetikus a legkorszerűbb technológiával és eszközökkel végzi. A szempillák egyenként kerülnek felragasztásra az eredeti szempillákhoz egy speciális, rugalmas ragasztó segítségével. Mindezt úgy, hogy az eredeti pillák semmiféle roncsolásnak nincsenek kitéve. A vendégek a felvitel ideje alatt kényelmesen relaxálhatnak, a folyamat számukra nem jelent semmiféle kényelmetlenséget.
TUDJON MEG TÖBBET

"Nekem nagyon egyszerű ízlésem van. Mindig a legjobbal vagyok megelégedve."

Oscar Wilde
Hungarian
Hungarian