Metropolitan Budapest – MetropolitanBudapest

MySelf

... a hely, ahol a nőiesség újjászületik...

"Hadd mutassam be szerelemprojektemet a MySelf beauty concept by drkristont, a nevében és arculatában is megújult Metropolitan Art of Beautyt.

Bőrgyógyász- kozmetológus szakorvosként 2015-ben alapítottam meg a Hattyú Anti-aging Orvos- Esztétikai Klinikát, ahol holisztikus szemlélettel, komplex módon valósítjuk meg társszakmák bevonásával az anti-aging orvoslást.

Egy ideje érlelődik már bennem az az érzés, hogy szenvedéllyel szeretett szakmám medical vonalával ötvözve, azzal párhuzamosan szeretnék létrehozni egy olyan helyet, ahol a nőiesség kerül a központba.

...és ez a merész álom valósággá vált.

Nőként nagyon sok szerepkörben kell a mindennapok kihívásainak megfelelnünk, ezért különösen fontos, hogy tudatosan keressük és megtaláljuk azokat a lehetőségeket, amelyek feltöltenek Bennünket. Ezek a feltöltő inspirációk érkezhetnek a család felől, lehet ez egy hobbi, vagy akár a munkahelyi siker is. Fontos, hogy megtaláljuk a megfelelő időt és helyet arra, hogy önmagunkat helyezzük a fókuszba.

A MySelf beauty concept by drkriston központ szolgáltatásait olyan unikális egységbe foglaltuk össze, amely biztosítja, hogy nőként megtaláljuk a belső egyensúlyt, megalapozzuk külső szépségünket és lelkünket is megerősítő mozgással, testünket is formába hozzuk.

Egyedi sajátosságként kapcsolódik szakmai tevékenységünkhöz a művészet és divat, mely nemcsak lelkileg és szellemileg jelent feltöltődést, de lehetővé teszi azt is, hogy központunk közösségi és kulturális színtérként is megmutathassa magát.

Szeretettel várunk a MySelfben, ahol az énidő tartalommal telik meg..."

Üdvözlettel,
Dr. Kriston Renáta
az új koncepció megalkotója

Hungarian
Hungarian