MUNKATÁRSAINK – MetropolitanBudapest

MUNKATÁRSAINK


 

Katalin Bancsó
Szépség terapeuta

Sok éves munkatapasztalatom alapján kijelenthetem, hogy a világban zajló szépség trendek, a modern technológiával ha ötvözve vannak, és beletesszük a tradicionális bőrápolási kezeléseket ezzel érhetjük el a legjobb eredményeket.

Saját tapasztalatom alapján, a SENSAI termékekkel gyors, és látható eredményeket lehet elérni már nagyon rövid időn belül. Célom, hogy a kezeléseken keresztül fizikai és mentális relaxációt is biztosítsak a pácienseimnek a SENSAI professzionális termékeivel.

Hiszem, hogy végső szépség eléréséhez elengedhetetlen a belső és külső törődés is.

 

 

 

Ágnes Koller
Szépség terapeuta

1984 óta dolgozom kozmetikusként. A kozmetika számomra nemcsak munka, inkább hivatás és szenvedély.

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy pályafutásom nagy részét színvonalas környezetben, egy wellness szállodában tölthettem.

Itt lehetőségem volt több prémium kategóriájú termékkel dolgozni, ezeken keresztül pedig megismerhettem új eljárásokat, technikákat.

Fontosnak tartom a folyamatos tanulást, fejlődést, a mai napig részt veszek tréningeken, előadásokon.
Törekszem testi-lelki harmónia, a természetesség megteremtésére.

Az IMAGE Skincare kezelési protokolljai erre remek lehetőséget adnak. Különböző problémákat célzottan, személyre szólóan lehet kezelni, kiegészítve mindezt koncentrált hatóanyag tartalmú otthoni bőrápolással.
Célom, hogy Vendégeim a kezelés ideje alatt megfeledkezzenek a hétköznapi gondokról, kipihenve, egészséges bőrrel lépjenek ki az ajtón!

AGE LATER - Élj tovább, öregedj később

 

 

 

Lázók Ágnes
Mesterfodrász

Vágyaim köze tartozott, hogy egyszer Hajas László csapatához tartozzak, és már ott is találtam magam egyik üzletében mint tanuló. A kitartó munka meghozza "gyümölcsét",így 12 évig bővítettem a Hajas szalon csapatát.Részt vettem különböző versenyeken ,divatbemutatókon , illetve filmes munkákon és a mai napig folyamatosan fejlesztem szaktudásomat, workshopokon, képzéseken veszek részt.

A legprofesszionálisabb termékek, (Morrocconoil Loreal , Wella , Brasil Cacau) nyújtanak segítséget a mindennapi munkám során , immár sok éve dolgozom ezekkel a márkákkal megelégedésemre, kreativitásomnak nem szab határokat.

A vendégeim elégedettsége számomra legfontosabb, hiszen a jó szakember és a szaktudás legfőbb ismérve a visszatérő vendég, 2018-ban elvégeztem egy mesterkurzust és így már büszkén mesterfodrászként tévenykedhetek tovább, így egy magasabb szaktudás birtokába tudhatom magam. 

A Metropolitan az a hely ahol a minőség és az elégedettség találkozik.

 

 

 

Gergely Tóth
Borbély

Geri vagyok, ennek a menő és exkluzív fodrászüzletnek a büszke tulajdonosa, amelynek lényege, hogy elsőrangú ápolási szolgáltatásokat nyújtsak, és egyedi élményt nyújtsak az ügyfeleimnek.
A Budapest szívében található üzletem egy menedék azoknak, akik értékelik a stílust, a precizitást és egy csipetnyi luxust. A klasszikus vágásoktól a modern stílusokig, elkötelezett vagyok amellett, hogy mindenki ízlésére és személyiségére szabott tökéletes megjelenést biztosítsak.

De itt nem csak a hajvágásról van szó. Hiszek a barátságos és nyugodt légkör megteremtésében, ahol az ügyfeleim kikapcsolódhatnak, élvezhetnek egy frissítő italt, és magabiztosan és felfrissülve távozhatnak.
Akár egy friss hajvágás, egy elegáns szakállvágást vagy egy teljes ápolásra vágyik, én itt vagyok, hogy megvalósítsam. Naprakészen követem a legújabb trendeket és technikákat, hogy Ön mindig a legjobb formában hagyja el az üzletemet.

Szóval, ha Budapesten jársz, és szükséged van egy profi ápolásra, látogass el hozzám Budapest Borbélyba. Alig várom, hogy üdvözölhesselek és megadhassam neked a tökéletes borbélyüzlet élményét!

Hungarian
Hungarian