Open position – MetropolitanBudapest

Nyitott pozíciók

Borbély

Munkaköri leírás

Szakmai tapasztalattal rendelkező, tehetséges és agilis borbély kollégát keresünk csapatbővítés céljából bérleti díjas rendszerbe.

Szakmai elvárás a minőségi hajvágás, boroválás és szakáll- és bajuszigazítási magabiztos készség megléte. Az angol nyelv ismerete előnyt jelenthet a vendégkör bővítéséhez, mivel sok külföldi vendég megfordul nálunk és többüknél igény, hogy nyelvismerettel rendelkező kolléga kezei alá kerüljön.

Fodrász

Munkaköri leírás

Tehetséges, női- és férfi hajvágásban, festéstechnikákban magabiztos gyakorlottsággal rendelkező fodrász kollégát keresünk csapatbővítés céljából bérleti díjas rendszerbe.

Fontos, hogy csakis minőségi munkát adj ki a kezeid alól és tudj csapatban dolgozni. Lehetőséged van nálunk vendégköröd bővítésére, viszont előnyt jelent ehhez az angol nyelv ismerete, mivel sok külföldi vendégünk van és többüknél igény, hogy nyelvismerettel rendelkező kolléga kezei alá kerüljön.

A szalonról

Exlúzív, frekventált utcában lévő belvárosi szalonunk több mint egy évtizedes múltra tekint vissza mint szépségszalon és üzlet. Szolgáltatásaink között szerepel a fodrászat, borbély, kéz- és lábápolás, illetve kozmetika, ezeken felül pedig Budapest egyetlen beauty concept store-ja vagyunk, ahol a prémium kategóriás haj- és szépségápolási termékektől kezdve a tervezői ruhákon, cipőkön át a designer kiegészítőkig sok neves brand termékei megfordulnak kínálatunkban. Központi elhelyezkedésünknek és jó hírnevünknek köszönhetően a világ különböző tájairól fordulnak meg nálunk új és visszatérő vendégek és vásárlók.

Jelentkezésért vagy bővebb információért vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Hungarian
Hungarian