Clarins testkezelések és LUMENIS lézeres szőrtelenítés

Szuper Hidratáló testkezelés

Helyreállítja a száraz, dehidratált bőr ideális nedvesség szintjét, melynek textúrája hihetetlen változáson megy keresztül. A bőr hirtelen sima és selymesen puha lesz. Természetből vett szépségtitkunk a hawaii-i tengeri dió olaj, mely páratlan bőrtápláló tulajdonságokkal rendelkezik.

Bőrfeszesítő testkezelés

Helyreállítja a megereszkedett bőr fiatalos feszességét és puhaságát. A test látványra és érzetre is rugalmasabb, tonizáltabb és revitalizáltabb lesz, a bőr táplált és bársonyosan puha, a striák kevésbé észrevehetőek. Természetből vett szépségtitkunk a bocoa, egy ősi amazoni fa, ami jól ismert feszesítő tulajdonságáról.

Gyengéd Radírozó testkezelés

Láthatóan élénkebb és hihetetlenül puha bőr. Ez a gyümölcsenzimekkel gazdagított radírozó testkezelés finomítja, frissíti és méregteleníti a bőrt. Az utána használatos testápoló termékek tökéletesen felszívódnak. Természetből vett szépségtitkunk a radírozó és feszesítő hatással rendelkező indiai bambuszpúder és méregtelenítő afrikai moringamag kivonata.

 LUMENIS LightSheer lézeres szőrtelenítés

Napjainkban a selymes bőr és az ezzel járó szőrtelenítés az alapvető higiénia és esztétika  részévé vált, így eredményezve a szőrtelenítési technológiák  rohamos fejlődését, szem előtt tartva a gyors, fájdalommentes és tartós módszerek innovációját.

A LUMENIS cég piacvezető szerepet tölt be a lézeres orvosi és esztétikai  eszközök gyártásában, köszönhetően a folyamatos korszerű fejlesztéseknek.

A LightSheer diódalézer célzottan juttatja a lézersugarat a szőrtüszőkbe, véglegesen elpusztítva ezzel a pigment agyagokat termelő sejteket. Átlagosan 3-4 kezelés után már látható a szőr ritkulása és gyengülése, a végleges eredményhez viszont 8-10 kezelésre van szükség az egyes testtájakon. A kezelések száma nagy mértékben függ a szőrszálak pigmentációjától és erősségétől, a sötétebb és erősebb szálak könnyebben elnyelik a sugarakat, így az eredmény is látványosabb.

clarins_testkezelesek
top