Szempilla-hosszabbításszempillahosszabbitas

Dús, hosszan tartó, ívelt szempillák!

Hajkoronánk után az arcunk másik fontos éke a szemünk és a szempillánk. Vannak azonban, akiknek nem adatott meg a dús, hosszú szempilla. Ma már tudunk ezen a problémán segíteni. A 3 D-s tartós szempilla-hosszabbítás egyre népszerűbb új technológia, mely meghosszabbítja, dúsabbá és vastagabbá teszi a pillákat, ezáltal kiemeli a tekintetet.

A Metropolitanben a tartós szempilla-hosszabbítást Koller Ágnes mesterkozmetikus a legkorszerűbb technológiával és eszközökkel végzi. A szempillák egyenként kerülnek felragasztásra az eredeti szempillákhoz egy speciális, rugalmas ragasztó segítségével. Mindezt úgy, hogy az eredeti pillák semmiféle roncsolásnak nincsenek kitéve. A vendégek a felvitel ideje alatt kényelmesen relaxálhatnak, a folyamat számukra nem jelent semmiféle kényelmetlenséget.

A pillák rendkívül tartósak, akár 2 hónapig is tökéletesen rögzülnek, és nem igényelnek különösebb ápolást. Használójának nem kell változtatnia szokásos életvitelén, mert a 3D pilla víz, könny- és izzadtságálló. Viselése roppant kényelmes, súlytalanságának köszönhetően viselője számára észrevehetetlen.
Az igényekhez mérten, a különböző hosszúságú és vastagságú pillákkal mindenki sugárzó tekintetet érhet el.
A hatás tovább fokozhatja néhány ragyogó Swarovski kristályt elhelyezése a szempillán. Varázsolja Ön is érzékivé tekintetét!

KIKNEK AJÁNLJUK A SZEMPILLA-HOSSZABBÍTÁST?3dszempilla_luxuslashes_eyelashextension_metropolitantheartofbeauty


HOGYAN GONDOZZA A 3D MŰSZEMPILLÁJÁT?

A felhelyezést minden esetben személyes konzultáció előzi meg!

top