agoston-doriÁgoston Dóri
Kéz- és lábápoló

Ágoston Dóri vagyok, 2010 óta kéz – és lábápoló, műkörömépítő. Munkám során fontosnak tartom a minőségi, esztétikus, antiallergén anyagok használatát, ezért is döntöttem az Indigo Nails, Young Nails, Zoya Goes Pretty termékek mellett. Szívügyemként kezelem a körömrágós vendégek sorsát, és nagyon szívesen segítek nekik leszokni erről a kényszercselekvésről. Folyamatosan képzem magam, gyakorlok, hiszen a megújulni tudás a legfontosabb ebben a szakmában. Naprakészen követem a divat minden változását és a lehető legrövidebb időn belül sajátítom el a megalkotásához szükséges technikákat. Természetesen nálam mindig megtalálhatóak a legújabb divatirányzat színei is. Imádom, ha kibontakoztathatom kreativitásomat és fantáziámat, ugyanakkor szeretem a természetes hatású körmöket. Szeretettel és mosolygósan várom minden kedves szépülni vágyó jelentkezését.


Bancso_KatalinBancsó Katalin
Kozmetikus

A világ ismert kozmetikai cégeinél eltöltött idő és a hosszú évek gyakorlati tapasztalata győzött meg arról, hogy milyen nagy jelentősége van a legmodernebb technológiai fejlesztés és a hagyományos bőrápolási módszerek együttes alkalmazásának. Személyes tapasztalatom, hogy a SENSAI-KANEBO termékei és kezelései gyors és tartós hatást tudnak kifejteni a tradicionálisan innovatív fejlesztéseknek köszönhetően. Vendégeimnek a teljes körű kezeléseken túl a kikapcsolódást és a lelki megújulás lehetőségét kívánom megteremteni.
Hiszek abban, hogy a külső és belső harmónia nyújtja a tökéletes szépség érzetét.

bedone-juliBedő Juli
Mesterfodrász

Milyen igaz a mondás: “A tettes mindig visszatér a tett színhelyére! ”Itt vagyok például én, BEDÕ JULI, a férfi-fodrász : 50 évvel ezelőtt, innen éppen egy ajtónyira, léptem be – rettenetes izgalomban – a tanműhelybe először. Igen, itt a szomszéd helyiségben tanultam meg a mesterség alapjait, hogy aztán a Szent István körúton, a Bajcsy Zsilinszky úton, Andrássy úton, a Sas utcában több évet eltöltve, visszaérkezzem ide az Aulich utcába, a Metropolitanbe, éppen egy ajtónyira egykori “iskolámtól”.
Ha jobban megnézik a fenti utcanévsort, könnyen megállapíthatják, hogy tevékenységem meglehetősen kis területre korlátozódott. Földrajzilag, ha nem is szabályos, de mégiscsak egy aprócska kör a nagy Budapesten. Lehet, hogy éppen ezért, bár én azt hiszem nem csak ezért – nem jöttem egyedül. Velem jöttek, mondhatom hiánytalanul, az én szeretett “fiúkáim”, a vendégeim. Mert pályám állomáshelyein a kollégák természetesen változtak, de a vendégeim mindig velem maradtak!


Belovari_AdelBelovári Adél
Recepciós

Számomra a Metropolitan nem egyszerűen egy munkahely, hanem egy hely a város forgatagában, ahol a jókedv és a mosoly állandó vendégek. Személyiségemnél fogva szeretek emberek közt mozogni, emberekkel foglalkozni, így a napi rutin kifejezés is más értelmet nyer munkám során, mivel minden nap más, minden vendég külön egyéniség, így a monotonitásnak, befásultságnak esélye sincs nálam.

bereczki-renata-szBereczki Renáta
Mesterfodrász

Azon emberek egyike vagyok, aki már gyerekkorában tudta a „mi leszel, ha nagy leszel” kérdésre a választ: fodrász.
Jelenleg 11 éve dolgozom a szakmában, 3 éve mesterfodrászként és 9 éve ismerkedtem meg a KEUNE termékcsaláddal, ahol azóta oktatófodrász lettem.
A szalonmunka mellett, fotózásokra és fodrászversenyekre járok, ahol a kreativitás kibontakozása korlátok nélkül működhet.
Nagyon fontos számomra a folyamatos tanulás, képzés, megújulás. Többnyire külföldi tanulmányokkal fejlesztem a tudásomat.
Számomra a legfontosabb, hogy a vendég és én is meg legyünk elégedve az elkészült frizurával. Munkám során az egyediségre törekszem, szeretek olyan frizurákat készíteni, amelyek kiválnak a tömegből.

Ecsedi SzilviEcsedi Szilvi
Fodrász, hajhosszabbító

Szerencsésnek mondhatom magam, mivel a munkám egyben a szenvedélyem is!
Szeretem a szakmám szépségét, sokoldalúságát, és a folytonos divat változásával való megújulását.
2009-ben a Hajas László mesterfodrász iskolájában végeztem. Végzettségem megszerzése után több szalonban is dolgoztam, ahol sok tudást és kiemelkedő szakmai tapasztalatot sajátítottam el.
Ezt követően egy magasabb színvonalú hajhosszabbító stúdióban folytattam pályafutásomat.
Később itt szembesültem azzal, hogy megtaláltam a fodrászaton belüli szakirányomat: a HAJHOSSZABBÍTÁST.
A hajvágás, hajfestés, és a hajhosszabbítás együttes alkotásának harmóniája magával ragadott, ami még nagyobb változást, örömet és jó érzést tud adni mind nekem, és a vendégeim számára egyaránt. Az elmúlt 5 évben kimagasló rutinra tettem szert, és közel 10 technikával tanultam meg dolgozni.
Ezen szakmai tudásommal a legmegfelelőbb módon tudom elkészíteni vendégeim hosszabbított frizuráját.
Munkám alatt a hajhosszabbítás legtermészetesebb hatására törekszem, ügyelve mindvégig, hogy a póthaj alatti saját hajuk ép és egészséges maradhasson.
Célom minden esetben, hogy a vendég a lehető legelégedettebben távozzon és minél jobban
“Magáénak érezhesse hosszú, dúsított, ragyogó hajkoronáját.”


Juca DiaKummer Diana
Fodrász

A fodrászat amellyel 2007-ben még hobbikent ismerkedtem, 2010-re a szakmámmá vált. Ha a munkával, és annak minőségével kapcsolatos hitvallásomat egyetlen kifejezésben kellene összefoglalnom, az a tökéletességre törekvés lenne. Hiszen első számú prioritásom, hogy minden alkalommal a maximumot nyújtsam a vendégeim kéréseinek eleget téve-és elégedetten távozzanak. Folyamatosan figyelemmel kísérem a legújabb nemzetközi trendeket, melyekből az arra érdemes elemeket átemelve folyamatosan frissítem szakmai ismereteimet.


Kecskés Emese
Heels-Baldowski

Mint a nők többségét, engem is mindig elkápráztattak a szép cipők, így nem sokat tétováztam amikor lehetőségem nyílt cipőkkel foglalkozni.

Moticska Emese

Több cipő boltban is dolgoztam, mire belevágtam saját vállalkozásomba és mivel az esküvői témakör mindig is érdekelt, teljesen magától értetődő volt, hogy esküvői-alkalmi cipőkkel kezdjek foglalkozni és ehhez a lengyel Baldowski márkát láttam a legmegfelelőbbnek. A későbbiekben, mivel magam részére is hoztam be a hétköznapi viseletre is alkalmas Baldowski lábbeliket, egyre több érdeklő jelentkezett, hogy érdekelné őket irodai, utcai vagy férfi cipő, így immáron ezek is megtalálhatóan a szalonban. A Baldowski minden igényt kielégít, mivel az esküvői-alkalmi lábbeliktől kezdve a hétköznapi viseleteken át a férfi cipőkig minden stílus megtalálható kínálatunkban.Számos esetben előfordult már, hogy egykori menyasszonyaink, akik Baldowskit viseltek a Nagy Napon, visszatértek, hogy hétköznapi viseletként is ezt a márkát szeretnék hordani, mert egyedi, kényelmes és a Baldowskiban megtalálták saját stílusukat. Mi lenne a legjobb visszaigazolás számomra a választásomat illetően, ha nem ez?!

A Metropolitan-ben megtaláltam a legmegfelelőbb helyet a Baldowskinak, illetve magamnak, mivel mára a Metropolitan a második otthonommá vált, ahova örömmel térek be minden nap.


Kolada_AnnaKolada Anna
Fodrász

Azon szerencsések köze tartozom, akinek a munkája a hobbija is egyaránt. Mindig igyekszem a vendégeim igényeinek megfelelő frizurát elkészíteni, ezért tartom fontosnak a folyamatos fejlődést, tanulást. Ennek tudatában rendszeresen járok hazai-, illetve nemzetközi bemutatókra, szemináriumokra, hogy a legmegfelelőbben tudjak inspirálódni, és a legújabb trendeket, vonalakat megismerjem és átcsempésszem ezt munkáimba.
Számomra a Metropolitan nem csak egy munkahely, hanem az a tér, ahol kreativitásunkat átadhatjuk vendégeinknek, ezzel örömet szerezve nekik. Ahol vendégeink kint hagyhatják a problémáikat és tőlünk kilepve az ajtón, elégedetten, feltöltődve, boldogan, és nem utolsó sorban új emberként távoznak.

Koller_AgnesKoller Ágnes
Mesterkozmetikus

Gyerekkorom óta érdekelt a kozmetika, akkor számomra még misztikusnak tűnő világa. Immáron 1984 óta dolgozom kozmetikusként és változatlan a lelkesedésem a szakma és az emberek iránt. Pályafutásom alatt folyamatosan fejlesztettem szakmai tudásom, hiszen ebben a szakmában szinte naponta jelennek meg újdonságok. 1999-ben sikeres mestervizsgát tettem.
Fontosnak tartom, hogy a munkám során mindig a maximumot nyújtsam a vendégeimnek. Örömöt nyújt számomra az egyedülálló technikák alkalmazása a kezelések során. Rendkívül izgalmasnak találtam, hogy végre olyan módszerrel dolgozhatom, amely tényleg tartós és látványos eredménnyel jár. Nincs annál jobb érzés, mint látni a vendégek arcán az örömöt és elégedettséget, ezért is választottam az IMAGE Skincare termékeket és kezelési metódust.
Vallom, hogy az egészséges, kiegyensúlyozott ember pozitív benyomást tesz embertársaira, és jól érzi magát. Örömmel csatlakoztam a METROPOLITAN csapatához, ahol a minőség és a szaktudás minden területen megtalálható.


Kraffel Lia
Kéz- és lábápoló

Kraffel Kornélia vagyok, de Liának szoktak szólítani.

2011 óta foglalkozom esztétikai- és  gyógypedikűrrel, valamint manikűrrel. Alapanyagokból igyekszem a legjobb minőségű termékeket választani, jelenleg Indigo és OPI géllakkokkal és lakkokkal dolgozom. Szakmai tudásomat továbbképzéseken tartom naprakészen, folyamatosan járok előadásokra, a szakmát érintő kiállításokon, bemutatókon szoktam részt venni, ahol az aktuális díszítések, trendek, technikák, anyagok vannak terítéken.

A vendégeimmel együttműködve, egyéni igényeiket figyelembe véve alakítom ki a pedikűr kezelések menetét, adok tanácsot az otthoni ápolásra vonatkozóan, illetve szükség esetén orvosi kezelést javaslok.

Azért döntöttem a körmös szakma mellett, mert így kamatoztathatom a kreativitásomat, kifejezhetem az alkotási vágyamat, és persze nem utolsó sorban, hogy örömet szerezhetek a Vendégeimnek, akik így elégedetten távoznak megszépült kezekkel és lábakkal!


Kósa Szilvia
Kéz- és lábápoló


Nagy_JuliaNagy Júlia
Sminkes

Kétszeres magyar bajnok sminkesként úgy érzem, hogy maximális lelkesedéssel, kitartással és alázattal sikerült megvalósítani gyermekkori álmom, hiszen mindig a divat világának részese szerettem volna lenni. A versenyzésből megtanultam, mennyire fontos a precizitás, ugyanis milliméternyi eltérések is jelentősen megváltoztathatják az arc teljes karakterét.

Munkám során a legtöbbet szeretném vendégeim arcából kihozni, legszebb, legelőnyösebb vonásait kiemelni, ragyogó, üde, friss megjelenést biztosítani. Célom, hogy a tőlem távozó vendég elégedetten és magabiztosan lépjen ki az utcára.


Szilágyi Gábor 
Mesterfodrász

2008 óta dolgozom fodrászként.

A szakmát Zsidró Tamás nevével jegyzett iskolában kezdtem. Később dolgoztam Hajas László Nádor utcai szalonjában, valamint Gellei András mesterfodrász mellett is. Tudásomat szakmai továbbképzéseken folyamatosan gyarapítom, hogy a vendégeim elvárásainak mindig megtudjak felelni.Szerintem a precíz pontos hajvágás a jó frizura alapja, ami a mindennapokban önbizalmat tud nyújtani.

Munkám során mindig minőségi termékeket használok a haj tökéletes egészsége megőrzésének érdekében. Kellemes környezetben szeretettel várom kedves vendégeimet.

Tóth GergelyToth_Gergely
Borbély

Tanulmányaim során nagy kihívást láttam a férfi arc- és hajápolásban, ezért választottam ezt a szakmát: hogy borbély leszek!

Vágyam az volt, hogy kitűnjek a sok mai fodrász közül és egy olyan dolgot csináljak, aminek múltja, jelene és jövője van, ekkor kezdtem el megtanulni ezt a szép szakmát.

Nap, mint nap örömteli kihívást jelent számomra, hogy frizurákat, szakállakat álmodhatok meg és készíthetek el vendégeim kívánsága szerint. Munkám azonban mégsem hajakról és arcszőrzetekről szól, sokkal inkább azokról az emberekről, akik betérnek hozzám, megtisztelnek bizalmukkal, majd feltöltenek pozitív energiával, amikor elégedetten, az egyéniségükhöz illően, az elképzelésüknek megfelelően távoznak Tőlem.

top