Masszázs

Nyirokmasszázs (Drenázs):

A nyirokmasszázs egy olyan fizioterápiás eljárás, mely során a kötőszövetre gyakorolt nagyon lágy fogástechnikával fokozom a nyirokcsatornákban lévő folyadék áramlását. A terápia után javul a nyirokrendszer ellenálló képessége, nagymértékben orvosolja az egyéb anyagcsere zavarokat, méregtelenít és nem utolsó sorban erősíti az immunrendszert. Emellett bőrfeszesítő, cellulitisz ellen is igen eredményes. Karcsúsító, alakformáló hatása is jelentős, fogyókúra előtt mindenképp javasolt, mert így a felgyorsult nyirokkeringésnek köszönhetően a fogyás is gyorsabb és eredményesebben valósul meg. Nyugodt, kiegyensúlyozott idegállapotot eredményez a kúra végére.

Csokoládémasszázs egész test radírral:

A csokoládé masszázskrém a bőr számára értékes vitaminokat tartalmaz. Egyedi összetevői segítségével intenzív energetizáló, ránctalanító, bőrfeltöltő hatást fejt ki. Javítja az anyagcsere folyamatokat, hidratálja, rugalmassá és feszessé teszi a bőrt. A csokoládé köztudott endorfint termelő hatásának köszönhetően, segíti úgy a bőr, mint a test és a lélek harmonikus feltöltődését. A masszázst a bőr leradírozása után végzem.

Kényeztető, vital wellness masszázs:

Rohanó életmódunk során testünk, lelkünk elfárad, kimerül. Ennek következtében, melankolikusak leszünk, fáradékonyabbakká válunk. A frissítő masszázsnak (melyet krémmel végzek) köszönhetően testünk-lelkünk regenerálódik, feltöltődik, szervezetünk megújul.

Relaxáló svédmasszázs:

A masszázs gyengéd, lassú, simogató mozdulatokkal történik. Kellemes halk zene mellett végzett stresszoldás, mely megtisztítja a test teljes energiarendszerét, lazító, fájdalomcsökkentő és nyugalmat biztosít. Egyensúlyba hozza a testi, és lelki, szellemi harmóniánkat.

Orientál healing masszázs:

Speciális masszázsaim keleti gyógymasszázs, svédmasszázs és kiropraktikai elemeket is tartalmaznak, melynek során, szárazon és olajjal is dolgozom. A „kevert” masszázs különösen a hát, nyak és a derék és a csípő fájdalmai enyhítéseiben hatásos. Ez a technika egyesíti a keleti és a nyugati masszázsok összes jótékony hatását. A keleti technikák az izmok átdolgozásán túl főleg az energetikai rendszerre hatnak, a nyugati olajjal végzett fogások pedig a vér, illetve nyirok keringést befolyásolják előnyösen. Teljes újjászületést eredményez, azonnali hatással. A masszázs földön (matracon) fekve történik.

Special balance masszázs:

A Yumeiho, Shiatsu és Thai masszázsok leghatékonyabb elemeit tartalmazó keleti gyógymasszázs elősegíti az életenergia akadálytalan áramlását a testben. Ahol gyenge ott megerősíti, és eloszlatja az áramlását gátló akadályokat. Holisztikus szemléletével az embert test-lélek-szellem egységeként kezeli. A kezelés az egész emberre hat, nem csak a tünetet kezeli. Speciális energia pontok tudatos masszírozásával és nyomásával érhető el az a mély, az egész testre, lélekre és az elmére kiható teljes ellazulás, melynek eredménye az öngyógyító energiák felébredése. Az egész emberre kiható gyógyító folyamatok a gerinc idegpályáinak energetizálásával, nyomásával indulnak be.

Fej és arcmasszázs:

Az arcmasszázs hat a teljes energetikai rendszerünkre, hat a lélekre. Az energia szabad nyugalom, a testi-lelki szépség válik valóra. A szervezet saját, önregeneráló mechanizmusát aktiváljuk. lassítja az öregedési folyamatokat és az azokkal együtt járó Rendszeres alkalmazásával eltűnnek az arcról a stressz okozta tünetek, feszülések, mimikai elváltozások. Lassú, gyengéd simogató mozdulatokkal történik a kezelés.

Frissítő láb, – részben reflexológiai talpmasszázs:

Kényezteti a talpat frissíti a keringést. Elősegíti a méregtelenítést a szervezetben, amely a talpon található idegrendszeri végződések erőteljes stimulálásával történik. A közérzet állapota ezáltal javul, mivel a méreganyagok eltávozását segíti, ami már egy kezelés után is érezhető.

masszazs4
masszazs1
masszazs2
masszazs3
top