Hévízi iszapkezelésiszapkezeles

A föld kincse a kozmetikában hévízi iszap

A tőzeg a földtani jelenkorban vizes-lápos területeken képződő, nagy víztartalmú szerves anyag. Mocsári környezetben alakul ki,ahol a növények elhalásuk után víz alá kerülnek, a szerves anyag pedig oxigén jelenléte nélkül bomlik le. A  hévízi iszap  több ezer éve keletkezett a természetben, minden szennyeződéstől elzártan, emberi beavatkozás nélkül. Erejét szerves anyagok: ásványok, nyomelemek és több száz egykor élt növény értékes maradványai, köztük vitaminok, természetes antibiotikumok adják Tisztít és méregtelenít, megfiatalítja, széppé és üdévé teszi a bőrt, mindezt kellemesen, egyszerűen és hatékonyan, fájdalom- és kockázatmentesen.
Az iszappakolások jótékony hatása a hatóanyagok eredményesebb, mélyebb felszívódásának köszönhető. Kozmetikai alkalmazásuk egészséges sejtműködést ösztönző és gyulladáscsökkentő hatásukon alapul. A tőzeg egyik legfontosabb alkotó eleme a huminsav, mely elengedhetetlenül szükséges a szervezet működéséhez, a megfelelő ásványi anyagok, nyomelemek a szervezetbe való bejutását és felszívódását segíti elő.

A iszappakolás testre és arcra egyaránt alkalmazható. Az eredmény már az első kezelés után látható, érezhető. Pótolja a hiányzó nyomelemeket, visszaállítja bőr természetes egyensúlyát. Regeneráló hatású, elősegíti a méregtelenítést. A szervezet salaktalanításával a lerakódott zsírszövetek fellazulnak és kiürülnek. Az erejét vesztett, fáradt bőr ismét életerőssé válik, tónusa feszes lesz.

A kezeléseket kúraszerűen ajánlott igénybe venni / min. 10 kezelés/. Szeretnénk, hogy elégedett legyen szolgáltatásunkkal, ezért személyre szabottan, speciálisan az Ön igényei szerint állítjuk össze a csomag tartalmát. Fontos, hogy a kúra időtartama alatt fokozottan figyeljen a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre, hogy anyagcseréje megfelelően működjön. Kérjük, hogy a kezelések előtt ne használjon testápolót, ezzel megkönnyíti a tőzegiszap felszívódását.

1 órával a kezelés előtt nem ajánlott étkezni, fél órával előtte pedig folyadékot fogyasztani.
A kezelés után aznap lehetőleg ne használjon tusfürdőt, testápolót.
Kávé, alkohol fogyasztása a kúra időtartama alatt nem ajánlott.
Étkezésénél az egészséges ételeket részesítse előnyben, ne éhezzen!

top