Férfiaknak

Clarins kezelések

Bőrtípusának, bőrproblémáinak, bőrével kapcsolatos kívánságainak figyelembevételével segítünk kiválasztani az Ön számra legmegfelelőbb kozmetikai kezelésünket.
Speciális Clarins kezelés férfiaknak
Az eljárás azokat a Clarins Men termékeket használja, amiket kifejezetten a férfi bőr jellemzőihez igazodva fejlesztettek ki. Ahogy minden kezelés a Metropolitanben, a Speciális Clarins kezelés férfiaknak is egy átfogó bőranalízissel kezdődik. A kezelés hatására a hidratált bőr azonnal felfrissül és megújul. A fáradtság jelei eltűnnek, a ráncok kisimulnak.

Termékek

Nincs még egy márka, amely oly mértékben figyelembe veszi a férfiak és nők bőre közötti különbséget, mint a Clarins. Ráadásul a Clarins időben felismerte, hogy a férfiak körében egyre növekvő igény mutatkozik az arcápolási, azon belül is az öregedést lassító termékekre. Ennek a két ténynek köszönhető, hogy jelenleg a Clarins rendelkezik az egyik leghatásosabb, korosztály szerint kifejlesztett termékpalettával a férfi arcápolás területén. Az Age-Control Skin Care vonalon belül megtalálható a Gel Revitalisant, amely azonnal élénkíti a bőrt, a Sérum Défatigant Yeux, amely elhalványítja a szemkörnyéki karikákat és az Anti-Rides Fermeté Peaux Séches, amely feszesíti és puhítja a kiszáradt bőrt. A csomagoláson ikonok jelzik a felhasználás területét, míg a termék színe a felhasználó korára utal: a sötétkék a 35 év feletti, a világoskék a 35 év alatti uraknak szól.

Sensai és Dr. Grandel kezelések

Úgy a Sensai, mint a Grandel cég szem előtt tartja az urak fiatalos, ápolt bőrre való igényét, ezért ahatóanyagokban gazdag feszültség és stresszoldó kezeléseinket férfiak számára is bátran ajánljuk.

sensai

clarins-men
 
top