.

Az IMAGESkincare elkötelezte magát amellett, hogy biztonságos, mesterséges tartósítószerektől (például parabén) mentes termékeket kínál.

 • Az Image Skincare valamennyi termékcsaládja parabénmentes.
 • A termékeket nem teszteljük állatokon.
 • Nem tartalmaznak petrolkémai anyagokat.
 • Nem tartalmaznak mesterséges tartósítószert.
 • Az illatok 100% illóolaj komplexek.
 • Tiszteletben tartjuk a környezetet.

O2 Lift Spa kezelés

Forradalmi arckezelés gyulladásgátló hatással, mely kíméletesen hámlaszt, az oxigénnek és az erős antioxidánsoknak köszönhetően táplálja és ragyogóvá teszi a bőrt.

I PEEL Ormedic Lift Solution kezelés

A bio összetevők orvosi hatékonysággal dolgoznak a bőr egyensúlyának  visszaállításáért, regenerálásáért és helyreállításáért, míg a fekete nadálytő sejtszinten fokozza a bőr megújulását.

I PEEL Signature Lift kezelés

A gyümölcsenzimek és a bio aloe vera alapba ágyazott C-vitamin csökkentik a bőr kipirosodását és elszíneződéseit, a hialuronsav pedig gondoskodik a maximális hidratálásáról.
Mini kezelések – tavaszi, nyári, őszi, téli

Arcbőrünk minden évszakban ki van téve az időjárás viszontagságainak, így fontos a megfelelő, célzott ápolás, hogy sokáig megőrizhesse fiatalságát.

I Mask kezelés+UH

A peptideknek, növényi kivonatoknak és a hialuronsavnak köszönhetően beindítja a bőrsejtek megújulását és azonnali ámde hosszantartó hidratáltságot biztosít.

GLITZ and GLOW ragyogást fokozó kezelés

Az antioxidánsok és hidratáló hatóanyagok segítségével a fakó bőr megtelik élettel, újra frissé és ragyogóvá válik.

Megújító kezelés

Láthatóan csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, feszesíti és revitalizálja a bőrt.

The MAX őssejtes kezelés

Luxus hidratálás és MAXimális öregedésgátlás a több, mint 15 féle növényből kivont őssejtnek köszönhetően.

The MAX kontúrozó kezelés

A peptidek és a növényi össejtek segítenek a megereszkedett bőr megújításában, feszesebbé tételében.

ORMEDIC helyreállító kezelés

Helyreállítja a bőr egyensúlyát, eltünteti az elszíneződéseket, felveszi a harcot a problémás bőr okozta kellemetlenségekkel, miközben gátolja a bőr idő előtti öregedését.

Feszesítő-átalakító kezelés

Ez az egyedülálló spa kezelés javítja a bőr textúráját, feszesebbé teszi a kontúrokat, simítja a kisebb ráncokat, miközben tökéletes relaxációt biztosít.

Probiotikus tisztító kezelés

A zöld agyag és az aktív szén megtisztítja a bőrt és a pórusokat, a joghurt alapú probiotikus elegy pedig visszaállítja az arcbőr egyensúlyát, a bőr felszíne egyenletessé és ragyogóvá válik.

I PEEL Lightening Lift kezelés

Fehérítő hatóanyagainak köszönhetően csökkenti a pigmentáció valamennyi formáját, miközben feltölti, hidratálja a bőrt.

I PEEL Wrinkle Lift kezelés

A retinol és a felületmegújító glikolsav elegye megelőzi és csökkenti a ráncok megjelenését, miközben helyreállítja a bőr egyenletes tónusát.

I PEEL Acne Lift

Az AHA és BHA savak és bőrvédő összetevők elegye  hatékonyan kezeli az aknés bőrt.

.
2sensai

Mindenki egyedi módon szép, ez a szépség csak a sajátja, amely a természet adományán és az életvezetésen alapul. a SENSAI tiszteletben tartja az egyéniséget és kész Önnek segíteni abban, hogy még szebb legyen. A selyem, amelyet „második bőrnek” is neveznek, sima szövetszerkezete és minimális áteresztőképessége miatt, a világ legértékesebb szálából készül. Az összes selyemféle közül a legértékesebb a Japánban őshonos ritka fajta, a Koishimaru Selyem, amelyet „becses kincs”- ként emlegetnek.

A SENSAI úgy gondolja, hogy a külső bőr hibátlanul selymes. E gondolat a japán selyem különleges változatával, a Koishimaru Selyemmel történt véletlen találkozásából ered. Felfedeztük, hogy a selyemszövőnk keze gyönyörűen puha, ragyogó és hidratált annak ellenére, hogy kemény feltételeknek van kitéve. E Pazar fonal valamilyen módon finom nedvesítő tulajdonságaival hozzájárul a bőr szépségének tökéletesítéséhez. Bárcsak fel tudnánk használni kozmetikai célokra e meglepő felfedezést. Hittünk benne, hogy sikerül felhasználni, és ezért felkutattuk az optimális bőrápolási tulajdonságokat mutató legjobb minőségű selymet. Kutatásunk eredménye a Koishimaru Selyem – a „selymek selyme”, amit csak a japán uralkodó család és a kiválasztott elit engedhetett meg magának. Ez a különleges selyem nemcsak a legfinomabb, legerősebb és gyönyörűen csillogó selyem, hanem a tudomány értékes kozmetikai titkának megfejtése is.
A SENSAI lelke a Koishimaru Selyem. Azt tapasztaltuk, hogy a többi selyemmel ellentétben ez az értékes anyag egyedülálló bőrtápláló tulajdonságokkal rendelkezik. Az intenzív bőrgyógyászati kutatás eredményeképpen és számos selyem tesztelése után felfedeztük, hogy a Koishimaru Selyem rendelkezik a bőrben található, és az egészséges, rugalmas és hidratált bőr fenntartásához elengedhetetlen hialuronsav termelődését elősegítő egyedi képességgel. Valójában ez segíti a hibátlan szépségű bőr kialakulását, mely fenntartja az optimális nedvességszintet, amit mi a SENSAI – nál szívesen hívunk a „nedvesség végtelen óceánjának”. A bőrt kívülről hidratált állapotban tartva, és közben belül a hialuronsav képződését elősegítve pótoljuk a bőrsejtek nedvességtartalmát, ami szintén hozzájárul a bőrregeneráló képességének helyreállításához. Bőrünk rengeteg külső stresszel találkozik, ami az idők során felgyülemlik, és a Koishimaru Selyem megőrzi és megvédi a bőrsejtek szépítő erejét az esetleges káros hatásokkal szemben oly módon, hogy feltölti a sejteket ezzel a regeneráló hatású, végtelen nedvességgel. Ez a hatásos titok, amit a Koishimaru Selyembe rejtve találunk, és ami nélkül egyetlen öregedést gátló módszerünk sem lenne sikeres.

 • energizáló lifting – magas fokú öregedésgátló, feszesítő arckezelés
 • fiatalító kezelés érett bőrre – fiatalító, feszesítő arckezelés
 • intenzív hidratáló – öregedésgátló kezelés fiataloknak
 • bőrmegújító kezelés – öregedést gátló, ragyogást fokozó arckezelés
 • intenzív szemkezelés – bőrfiatalító szemkörnyék kezelés
 • mélytisztító tini kezelés – arctisztító kezelés

Shirabe/Tune – energizáló lifting kezeléssensai_koishimarusilk_nikibolegaphotography
Intenzív kezelés a megereszkedett arcbőr számára, mely segít visszanyerni annak rugalmasságát, feszességét. A feszesítő maszk javítja a bőrben levő kollagén minőségét, serkenti a vérkeringést, és energiával tölti fel a fáradt arcbőrt. A kezelés hatására bőre újjáéled és láthatóan simább lesz.

Ritsudo/Rhythm – fiatalító kezelés érett bőrre
Intenzív feszesítő kezelés, mely az arcvonalak kihangsúlyozására irányul, feltölti a megereszkedett arcbőrt. A kezelés feszesítő hatású, hosszantartó sima, puha, mélyen hidratált és ragyogó megjelenésű kontúros arcbőrt eredményez.

Yuragi/Swing – intenzív hidratáló kezelés
Mélyhidratáló, vitalizáló arckezelés, mely az öregedés jeleinek korai megjelenése ellen hat. Felszabadítja a bőrt a stressz okozta hatások alól, egyensúlyt teremt, valamint erősíti a bőr védőfunkcióját.

Onkan/Acoustic – bőrmegújító kezelés
Intenzív kezelés, mely felfrissíti a fáradt, fakó, stresszes arcbőrt. A speciális ragyogást fokozó maszk halványítja a sötét karikákat, a masszázzsal együtt növeli a vér oxigén ellátását, így élénkítve a bőr mikrocirkulációját, ragyogó, életteli kinézetet kölcsönözve bőrének.

Inritsu/Meter – intenzív fiatalító szemkörnyéki kezelés
Intenzív, hidratáló kezelés, mely megszünteti a szem alatti sötét karikákat és szemduzzanatot, nyugtatja és energiával tölti fel a szemkörnyéki bőrt. Az arckezelések mellé kérhető kiegészítő szolgáltatás.

Sou/Play – mélytisztító tini kezelés
A relaxáló hatású arckezelés stimulálja a bőr faggyútermelését. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, szabályozza a faggyúmirigyek túlzott működését. Egyensúlyba hozza és hidratálja a bőrt, hosszantartó komfortérzetet és friss, ragyogó megjelenést kölcsönözve az arcbőrnek.

.
top